Allt-fraktfritt.se lanserar sockerfri Julmust gjort på originalextraktet som uppfanns utav Harry Roberts 1922

Allt fler kolsyrar egen lemonad som är hälsosam med läskmaskin och trycket har varit enormt på Aromhuset att ta fram en mycket bra sockerfri julmust. Idag finns den och räcker till på köpet till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiker och varuhus består av ungefär 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

billig

Aromhuset har framställt läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Snart blir det jul återigen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läskedryck som säljs en julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och då är det ju inte alltid så praktiskt att bära flaskor ifrån butiker och varuhus.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan bruka efter egen smak. Att man utför en rejäl prestation för miljön är en extra bonus.

Det finns bra orsak att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en betydligt godare läsk. Smakessenser är lätta att använda och dessa kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. Därutöver så fungerar de bra till samtliga modeller av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl för 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Julmusten följer Roberts originalrecept för i särklass bästa smak

När du handlar Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Av en halvliter essens så får du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare arom genom att ta mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan nu drygt, en butelj varar till 12,5 liter i jämförelse med det vanliga 8 liter.

Det här är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, flera konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Oavsett att Zero Cola saluförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 samt 2020.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Det är inte bara Julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du tycker att Julmust och Slush inte fungerar ihop.

Aromhuset, som dessutom tillverkar 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att skapa Slush på någon minut, även sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs för att issörja skall slusha.

Metoden presenteras även den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Aromhusets nyuppfunna metod för att göra sockerfri slush på minuter fungerar lika bra med Zero Jumust

Så här tillverkar man sin egen sockerfria Slush

Ta fram en riktigt bra mixer med hög iskrosskapacitet
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du får en bra Slush (issörja).
Klart.

Noll väntan i långa tider med slushmuggar som ska frysas in, många kan serveras. Denna metod funkar också vid café-servering i lägre skala.

billig

Det här är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en god vara eller vettig metod så uppfinner man den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie smaker till kolsyrat vatten, här kommer de före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något totalt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, möjligtvis sätta standard hur smaksatt mineralvatten ska smaka i framtiden.

Det är festligt att göra egen läskedryck och du kommer så småningom att märka att du kan skapa den perfekta drycken på så sätt. Smaker till Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan nämligen blanda dem lite som du önskar.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller tillverka sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite extra kolsyra kan vara ett förslag eller så kör du med lite coolare inslag såsom apelsin.

Från läskkoncentrat så får du en läskedryck som är helt unik, det finns ett helt sortiment. Därjämte så kan du kalkylera med att den är nyttigare. På så vis att du drar ned på strösocker och på andra onödiga ingredienser.

Din familj och kompisar kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, precis det de känner för!

bordsvattenaromer

Kolsyrade drycker du aldrig tröttnar på

Kan hända har du känt dig irriterad mitt i sommaren när du ville ha Julmust och inte kunde få detta eftersom butikerna inte säljer. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är speciellt mumsigt. Från läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha då du vill ha den.

Därtill så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden skifta arom och så kan du ändra styrka så att det blir mera eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj ut de aromer som du tycker om och med sortiment

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara smart att variera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens partaj med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan anskaffa i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat finns på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer personligen mängden kolsyra och styrkan på smaken. läskkoncentrat zero julmustkoncentrat Det blir delikat dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för någonting som smakar bra och inspirerande.