Använd Mögelfri för att tvätta bort mögel och öka trivsel och hälsa i ditt hem

Mögel vill man ju inte ha. Allt fler använder Med Mögelfri när de behöver tvätta bort mögel i hemmiljö. Tänk på att använda produkten på rätt sätt för att få bästa möjliga resultat med den.

Jape tillverkar exempelvis Mögelfri. Produkterna kan du ha hemma länge.

Ta bort mögel direkt

Åtgärda mögelproblemen så fort de dyker upp. Mögel fri angriper möglet på ett effektivt sätt.

Mögel är inte bra för någon men särskilt inte för personer som sedan tidigare lider av problem med allergier och astma. Plötsligt kan man utveckla symtom som man inte vet vad det beror på, då kan det bero på mögeltillväxt.

taktvätt

Det är med andra ord viktigt att vara uppmärksam om förekomsten av mögel och att hålla rent. MÖGEL-FRI är din räddare i nöden. Ett rent hem är ett säkert hem.

Svartmögel ska tas bort direkt

Ibland är det inte så lätt att veta hur man ska få bort föroreningarna. Det finns många aktiva medel som du kan använda.

Förvissa dig om att möglet inte kommer tillbaka. Arbeta förebyggande för att slippa möglet över tid. Om det inte gör det kan det vara klokt att diskutera saken med en specialist på mögelskador.

Få bort mögellukt med Mögelfri som du tvättar bort mögel med

Mögel kan lätt sprida sig. Lukten kan också försvinna om du provar att tvätta bort mögel. Lukten av mögel kan kännas i hela huset. Tänk på hur det luktar och behandla om det är en lukt som du inte känner igen.

Ibland kan möglet lämna märken. Anpassa insatserna till hur angreppet ser ut. Kolla så att möglet verkligen är borta innan du sätter igång.

Oftast kan du tvätta bort mögel på de flesta ytor

Ingen plats är riktigt säker från mögel. Ibland kan det räcka med att tvätta bort mögel. Mögelfri har blivit en riktig storsäljare.

Mögel är inte kul oberoende av var den dyker upp. Mögel är mögel när allt kommer omkring. Det kanske räcker med att bara byta ut tyget mot ett nytt tyg?

Möglet angriper det mesta

Glöm inte bort att du även kan ta bort mögel på trä med Mögelfri och därmed är medlet en stor hjälp i din trädgård. Mögel kan ju vara utomhus också.

Fundera på att använda tvätta bort mögel i dessa fall. Mögel ute är svårt att skydda sig mot.

ejektorspridare

Många av Japes produkter som Mögelfri kan användas ute. Inne som ute spelar ingen roll.

Då kan krävas mer

Många gånger räcker det långt och väl att behandla med Fulstopp, Påväxtstopp, Mögelfri Jape eller Bensaltensid men det finns förstås situationer då detta inte gör hela jobbet. Titta först på hur djupt möglet sitter i ytan. Ibland sitter det hårdare.

Det är också därför som det är så viktigt att tänka långsiktigt då du renoverar och målar om. algmedel När du behandlar väggar och andra material från start så att de kan stå emot väta och mögel på ett bättre sätt minskar du risken för framtida problem.

Prova med Mögelfri eller något annat typ av Bensalkonkloridmedel. Annars kan du ta hjälp av en expert.