Du känner väl till nya Grönfri och Prickfri

Mossan försvinner på ett ögonblick så länge du använder rätt produkter. Numera kan du använda dig av en rad olika produkter för takrengöring och på trädgårdsplattor. Det är företaget Jape som har utvecklat Grönfri och Prickfri.

Medel som Grönfri och Prickfri ger dig ett övertag över mossan

Det framgångsrika företaget Jape har producerat de lika framgångsrika produkterna Grönfri och Prickfri. Använd medlet på mikrobiell påväxt. Du löser produkten enkelt i lite vatten.

Spara tid och pengar genom att blanda blandningen själv i en säker miljö. Det finns i 50 % blandning. Denna kan man använda direkt och spära ut 32 gånger.
Ibland får man prova sig fram för att se vad som fungerar. Det påverkar naturligtvis literpriset i positiv riktning.

Takrengöringsföretag brukar använda Grönfri Proffs som är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Det kan man bland själva också.

tak

De som inte vill blanda själv kan köpa medel som Påväxt-Stopp. Billigare rengöringsmedel är det svårt att hitta. Håll koll på prisuppgångar, det kan spara dig stora summor. 20% billigare.

Använd produkten i rätt styrka på dina plattor i trädgården. Den 25-procentiga Grönfri Proffs.

Två produkter som ger samma fina resultat

Om vi ska vara ärliga så är Prickfri och Grönfri samma sak. Resultatet kan ända skilja sig lite. Produkter som Fulstopp och Bensaltensid är starkare.

Det är viktigt att rengöra ofta

När du ser på Grön fri pris kan du inte bara tänka på hur mycket det kommer att kosta att köpa flaskan. få bort svartmögel Prickfri ska ju hjälpa dig med städningen. Det blir fint vare gång.

Det är viktigt att vara regelbunden när du städar. Många väljer att schemalägga städningen för att lättare komma ihåg den. Städningen blir lättare då.

Du kommer att upptäcka ett helt nytt sätt att städa på

Du får koncentrat när du handlar Grönfri och Prickfri i affären.

Använd rätt skyddskläder när du arbetar med produkten. Ett munskydd behövs för sprutdimma irriterar halsen. Det är bättre att vara på den säkra sidan.

Du måste ha respekt för Prickfri och liknande produkter. Då är du förberedd.

Skorna är också viktiga. Nu vet du hur du ska få bort mossa från hustaket.