Många drömmer om att starta eget men få tar klivet

Om du funderar på hur du kan starta eget och erbjuda något som många är intresserade av ska du tänka Grönfri, Påväxt-Stopp, Fulstopp och Bensaltensid.

Just det, du kan snabbt komma igång med din egen verksamhet till otroligt låg kostnad om du väljer att jobba med att spruta tak och andra ytor mot påväxt. Om man ska prova i kristider så är det läge att göra det snart.

Inte mycket arbete måste till, det är bara att köra igång. Preparatet är hur bra som helst. Det kan rulla på hur mycket som helst. Det är inte svårt alls.

Du kan vänta dig varierande dagar som ägare av ditt eget företag. Många behöver hjälp med att få bort mossa och annan tillväxt på och omkring huset. Tala bara om för kunderna vad du kan stå till tjänst med.

ta

Starta eget till mycket låg kostnad och kom igång på en gång

Du behöver inte börja i stor skala. Du behöver oftast inte lägga ut mer än några hundra kronor. Byggplast hjälper förstås.

Medlet löser problemet på nolltid.

Du kan expandera utanför takmarknaden också. Lavar kan växa på de mest konstiga platser.

Om du ser att det behöver åtgärdas fler saker så kan du erbjuda dig att göra det också. Många har smutsiga fasader på sina hus. Snabbare jobb finns inte.

Så tjänar du mer pengar på samma uppdrag. Arbeta exempelvis med Grönfri.

Planera dina inköp för att maximera din vinst. Hemligheten är Bensalkonklorid. Om ingredienserna är desamma så spelar det mindre roll vad märket heter.

Vissa preparat är upp till 50 %. Kostnaden kan ibland bli så låg som halva priset om det blandas ut.

Du måste ha välfyllda bankkonton om du ska ha råd med en takbehandling. Se efter själv. Höga kostnader är det. Det är efter avdrag för ROT.

Dra nytta av det. Så enkelt är det.

Det är inte allt. Som företagare kontaktar du så klart Påväxt-Fri på deras sajt. Om du är ny i gemet så kan du få rabatt.

Du behöver inte registrera ditt takentreprenörföretag för att få lov att driva det. Inkomsten sköts via deklarationen. Men ännu enklare är att du fakturerar via Frilans Finans som då betalar in skatt och pension till dig.

Jobba bara med kunder som du litar på.Prova syna se. Har kunden anmärkning tar du alltid betalt i förskott.

Om pengarna rullar in så kan du bilda bolag istället. Bolaget blir ansvarigt. En företagsförsäkring skaffar du tidigt, med olycksfallsförsäkring. Moms och F-skatt måste så klart med.

Se hur det går. Ibland kan du ta extra betalt vid veckoslutet. Det kan bli en bra slant.

Hur kan du hitta kunderna till din nya verksamhet?

För att komma igång som egen företagare behöver du nå dina kunder och det kan du göra på flera sätt. Det är viktigt att starta eget med en strategi för marknadsföring men det betyder inte att det här måste vara komplicerat.

Ta hjälp av folk som kan. Facebook likaså. Använd din fantasi helt enkelt.

Prova Blocket eller olika forum på nätet. Prenumerera på Google alerts om spruta tak, ta bort alger, mossbekämpning etc.

Annonsera på stan. Lägg lappar i brevlådorna i bostadshus. Svårt är det inte. Häng upp lapparna på tavlor. Finns ofta i butiker och fungerar utmärkt.

Det är ett enkelt sätt att gratisannonsera på.
algmedel
Hör dig för hos villaföreningar. Anmäl dig till olika hantverkssajter också.

Handla påväxtmedel till nettopris för att pressa inköpspriset ytterligare.

Kostnad för att starta eget företag och hur du får ner den

Var väl förberedd innan du starta eget. Kanske behöver du inte köpa allt direkt. Utforska varje möjlighet.

Kostnaderna kan hållas låga.