Nu är Caffitaly kapselmaskin med Caffitaly kapselmaskin här

Klart att du kan börja dricka kapsel kaffe varje dag! Brygg en espresso med Caffitaly kapselmaskin med Caffitaly kapselmaskin. Variera smakerna.

Räkna med en viss inkörningsperiod för din Caffitaly kapselmaskin med Caffitaly kapselmaskin

kaffekapslar

Rätt kapslar är en förutsättning till Caffitaly kapselmaskin med Caffitaly kapselmaskin. Du kan köpa kapslar online. När du har rätt kapsel är det bara att sätta den i maskinen och dra igång.

Få ett perfekt resultat varje gång med Caffitaly kapselmaskin. Olika kaffesorter smakar olika och det är viktigt att förstå. Det kan ta ett tag att hitta rätt.

Fixa caffekaffe hemma. Låt maskinen göra jobbet. Du kommer att lyckas.

Kaffe med eller utan mjölk som du kan göra själv

När du gör kaffe med kapslar för Caffitaly behöver du inte välja kaffemaskin kapslar med mjölkpulver. Du behöver inte skumma mjölken. Häll mjölken i kannan och du är igång på nolltid.

Alla klarar av det. Startsträckan är kort. Inga kurser behövs. Du får en manual med på köpet.

Resultatet blir som på restaurang

Du kan få den smak som du vill ha. Det är vattnet som frigör kaffet. Apparaten är liten och behändig.

Bjud hem gäster på kaffe. Håll dina gäster på bra humör med rätt kaffe. nespresso intenso Alla kommer att bli förvånade.

Rengör maskinen

Något som kan påverka smaken på kaffet från en kapsel kaffemaskin är hur ren den är. Glöm inte det. Det är en lätt match.

Det är ganska enkelt att köra igenom med hett vatten i en Caffitaly kapselmaskin och det kan du göra i ett glas eller kopp. När detta är gjort är maskinen ren och redo för nästa omgång kapselkaffe!