Om du har en läskmaskin kan du göra fruktsoda med kolsyra

Det kan sitta fint med en läst ibland. Fruktsoda är fortfarande populärt. Utländska märken står sig slätt.

Om du vill göra egen läsk kan du köpa en läskmaskin. allt-fraktfritt.se säljer produkter från Aromhuset.

Kolsyra som bubblar på precis rätt sätt

coca

Har du någonsin funderat över vilken funktion kolsyra har i läsk? Ljud och smak spelar in. Tänk bara på känd läskreklam och hur man förstärker det där ljudet av bubblor som rör sig i drycken.

Ljudet kan återskapas i ditt kök. Det är fullt tillåtet att dricka läsk varje dag. Du kan smaksätta läsken precis som du själv vill. Om det är fruktsoda så ska du köpa den här smaken.

Det finns många smaker att prova

Prova dem alla. Du kan prova en julmustessens så här i juletid. Du behöver inte acceptera om-buteljerad Julmust som påskmust. Nybryggt must när du vill.

Är det en fruktsoda-dag idag? Koncentratet passar din Sodastream. Prova olika kombinationer och styrkor.

Prova några av Aromhuset 25 smaker. Så mycket mer än bara läsk. Minska på sockret med mildare smak.

När det måste vara sött

Din läsk behöver inte smaka annorlunda. Den kan faktiskt smaka mycket bättre. Du kan få en bra fruktsoda trots att den endast innehåller 20 % av den sockernivå som vanlig läsk har. Fantastiskt!

Du kan dra på ordentligt med smakerna om du vill. Produkten du använder måste ha rätt kvalitet.

Stora aktörer som AGA använder sötningsmedel i sina produkter. Man kanske inte blir nöjd alls och köper inte igen. Men när du köper läskkoncentrat från Aromhuset kan du vara säker på att det smakar på rätt sätt. Finns på allt-fraktfritt.se.

Välj rätt smak för rätt tillfälle. Du kanske tror att Champis och fruktsoda är samma sak?

Vet du hur du bjuder andra?

Om du kan kolsyra hemma så kan du absolut bjuda hem andra. Det är ingenting att skämmas för. Att göra egen läsk uppskattas allt mer. Du hjälper till att rädda miljön.

Fråga om den du ska bjuda vill ha en särskild smak. Kanske finns det en smak som föredras. Då är det ju härligt att bara kunna plocka fram den. Du blir en värd som inte liknar andra.

Bunkra upp med ett lager av smaker på en gång. Aromhuset zero läskkoncentrat Det blir helfestligt. Det finns det ingen risk för.