Vet du vad Bensalkonklorid är?

Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska köpa med Bensalkonklorid brukar fungera i alla väder. Det finns många alternativ på marknaden.

mossa

Bensaltensid är samma sak som Bensalkonklorid. Grönfri Proffs är inte dyrt men om du har ett stort tak kanske du ändå vill jobba direkt med ingrediensen som gör jobbet.

Du kan köpa både Bensalkonklorid och Bensaltensid

Det är inga stora skillnader på Grönfri och Påväxtstopp. De har nämligen ingrediensen Bensalkonklorid som fungerar som aktiv ingrediens mot påväxt. Nu vet du hur det fungerar.

Välj mellan Bensaltensid eller Bensalkonklorid när du ska arbeta.

Tänk på att medlet även fungerar mot exempelvis mögel

Vad är ditt skäl till att använda exempelvis Prickfri? Huset kan ta skada om mögelangreppet inte åtgärdas. Resultatet blir skinande rent.

Använd produkten ute. Alla vet inte att man också måste behandla utomhusmöblerna.

BENSALTENSID går att spädas ut

Om du vill spara lite pengar på din takrengöring och annan rengöring av påväxt omkring ditt hus kan du köpa Bensalkonklorid och själv späda ut med vatten. få bort svartmögel Blanda ut det 32 gånger innan du använder det. Då avdödas all påväxt, även djuprotade lavar. Regnet tar bort det överflödiga medlet.

Så enkelt kan det vara. Trädgårdsplattorna ser ut som nya efteråt.

Det blir billigare när du kan använda koncentratet direkt men var noga med att göra detta på rätt sätt. Medlet är mycket starkt blandat.

Skydda dig när du jobbar. Med en högtrycksspruta kan du göra rent på taket.