Fraktfri internetbutik med kvalitetsprodukter för hemmabryggare har lancerats på internet – hembryggning.se

Det svenska familjeföretaget Gert Strand AB presenterar en ny hembryggningsbutik med världens största sortiment för hembryggning och gör bryggning på ett smartare sätt: www.hembryggning.se

Med målsättningen att tillhandahålla de bästa varorna, den högsta kvaliteten och 40 års erfarenhet lanseras nu butiken hembryggning.se och erbjuder hembryggare den unika produktkvalitet som förut sålts enbart till dryckesindustrin nu i konsumentförpackning.

I sortimentet erbjuds bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, mätare och Ingredienser för hembryggning. Med egen utveckling och produktion framställs över 200 olika essenser som ger Prestige essenserna en unik plats för smaksättning av sprit. Den enklaste essensen innehåller 8 fruktoljor och ingredienser och de mer komplexa betydligt fler komponenter.

Turbojäst uppfanns en gång i tiden av Gert Strand och kallades i början av 80-talet för Superjästen. Under många år var Superjästen den bästa jästen på marknaden men Gert Strands utveckling malde på och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den nya rena Turbojästen som idag tillhandahålls i olika s.k. Turbos med ändamålsenliga egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som säljs till bryggindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentpack.

Hembryggning.se tillhandahåller konsumentförpackat Aktivt kol av optimal kvalitet som ger det bästa resultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de höga kvalitetskrav kunderna ställer. Kolsorterna är utvalda av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan förpackning sker.

Från världsledande tyska företaget Widder OGH tillverkar hembryggning.se alkoholmätare, S.G. mätare, termometrar och labratoriemätglas i laboratoriekvalitet. För de som inte väljer den absolut högsta kvaliteten erbjuder webbutiken också de billigare mätinstrumenten från Kina.

Hembryggning.se har ett stort sortiment som tillfredsställer även den mest avencerade hembryggare. I onlinebutiken säljs all utrustning som plast- och jäskärl, livsmedelskranar för fat och dunk, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla ingredienser som behövs för bryggning.

I varusortimentet finns även goda läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med mindre socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk. Mer info: På denna sajten

Det säljs även bubbelvatten kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den kompletta butiken med bra produkter för alla hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.