Inte samtliga av oss har råd att äga ett glas bra vin på våra bord vid våra måltider.
Men om det nu vore genomförbart, skulle alla älska att äta till ackompanjemang utav denna dryck.
Vinsasen finns på https://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.
Vin är en dryck som har firats efter urminnes tider.
Det är handlingar som visar att det bryggdes samt fanns med på favoritlistan redan när människan absolut hade lärt sej att bruka sin mat.
Denna dryck rekommenderas för konsumtion av män, kvinns och pensionärer.
Det röda druvvinet i synnerhet innehar visat ett litet antal exceptionella egenskaper vad gäller att stoppa åldrande, typ att det innehar flera medicinska fördelar om de tas regelbundet alldenstund det är oerhört rikt på antioxidanter.
För dem som inte kan köpa vin, är allt ej förlorat.
Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.
Detta inlägg kommer att exponera dej hur man tillverkar detta.
Med en del övning kommer man att kunna göra ditt eget billiga vin som i smak kan tävla med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.
Vad du behöver för ditt hemgjorda vin
En halv kopp socker
144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 andel druvsaft och inte har ett litet antal övriga tillsatser
En butelj vari du kan mäta 4 liter vätska
Två-tre ordinarie ballonger
Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men man kan använda ditt vanliga kranvatten för att fler minska kostnaderna
Ett stift som kommer att nyttjas för att göra ett litet antal hål i ballongerna
Vinjäst. Men om du ej har det, kan vanligt bagerijäst fungera oxå fast smaken blir dessvärre därefter också.
Kolla på Internet sedan ett bäst vinjäst, de kostar inte flera kronor per färdig butelj.
För nybörjare som ska lite mer orientering samt assistans, skulle det vara bra om man se till att du innehar med dej en mätkopp, ett gummisnodd alternativt, en tratt och flaskor
Kavla upp ärmarna samt gör dig beredd att göra vin
Ta tratten samt häll efter saften i behållaren.
Häll samtliga tre burkar (totalt 144 gram) och häll efter i dubbelt så mycket vatten.
Om du innehar tre burkar saft, häll sex burkar vatten.
Skaka alltsammans tills blandningen blir totalt homogen.
Vid denna punkt, tillsätt den halva koppen socker.
Skaka åter djupt.
Sockret ska vara totalt löst i slutet utav blandningen.
Nu tar vi jästen.
Följ instruktionerna, mixa ut jästen i enlighet med instruktioner samt få den beredd för bruk.
När jästen är klar, tillsätt också denna till blandningen du har samt skaka igen.
När detta har slutförts, anknyta man ballongen till mynningen av behållaren.
Säkerställ att ballongen innehar ett litet antal gap i sig innan man knyter fast den till mynningen utav behållaren.
Det finns ett speciellt fason att binda ballongen till mynningen av behållaren.
Det ska vara väl tillverkat samt nära (här kan du använda band alternativt gummiband att knyta med).
Insätta behållaren på en varm plats, där den ej borde störas på åtminstone en halv dag (12 timmar).
Vid slutet av denna tid kommer man att höra poppande ljud av bubblor.
Detta är ett belägg på att jästen funkar väl.
När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bliva bombastisk med gas som genereras av jäsningsprocessen.
Så länge ballongen blåses upp är processen igång.
Man kommer att veta när vinet är klart, när ballongen töms.
Ditt vin är färdigt!
Nu måste man hälla det maklig igenom en sil i de flaskor du vill lagra det i.
Flaskorna borde företrädesvis få en dunkel färg.
Stoppa in i kylskåpet samt njut efter utav ditt eget vin som kostade nära nog inget – men det är smaskigt!